Primaria Orasului Brezoi

  • Mărește dimensiunea fontului
  • Dimensiunea fontului normală
  • Micește dimensiunea fontului
Proiecte Hotarari
Aici puteti citi si dezbate proiectele de hotarari ale Consiliului Local supuse dezbaterii publice


Dezbatere publica BUGET 2017

In Monitorul Oficial al Romaniei nr. 127/17.02.2017 fost publicata Legea bugetului se stat pe anul 2017 - nr. 6/16.02. 2017.

Conform prevederilor din Legea nr. 273/2006, Art.39, alin (6) "Proiectele de buget .... se aproba de autoritatile deliberative in termen de maximum 45 de zile de la data publicarii legii bugetului de stat in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I".

Attachments:
FileDescriereFile size
Download this file (proiect-hotarare-buget-2017.pdf)Proiect de hotarare referitor la Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli Proiect de hotarare referitor la Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al orasului Brezoi, pe anul 20171927 Kb
Citeşte mai mult...
 

Proiect de hotarare referitor la Aprobarea scutirii de la plata majorarilor de intarziere

Potrivit prevederilor art.7 alin.(4) din legea 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, se aduce la cunostinta publica proiectul de hotarare privind "Aprobarea scutirii de la plata majorarilor de intarziere aferente obligatiilor bugetare constand in impozite si taxe aferente, redevente si chirii datorate bugetului local de catre persoanele fizice si juridice de pe raza administrativ teritoriala a orasului Brezoi" 

Descarcati documentele referitoare la acest proiect aici.

 

Proiect hotarare - Stabilirea impozitelor si taxelor locale valabile pentru anul 2017

Proiect de hotarare - Stabilirea impozitelor si taxelor locale valabile pentru anul 2017. Descarcati documentele referitoare la acest proiect aici.

 

Proiect hotarare - Acorduri organizare competitie de ciclism

Proiect de hotarare - Acorduri organizare competitie de ciclism. Descarcati documentele referitoare la acest proiect aici.

 

Proiect hotarare - Aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local al orasului Brezoi

Proiect de hotarare - Aprobarea  Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local al orasului Brezoi. Descarcati documentele referitoare la acest proiect aici.

 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Numar vizitatori